Podmienky používania

Testy-recenzie.eu je nezávislý internetový portál, ktorý vytvára a publikuje hodnotenia a rebríčky rôznych produktov. Recenzie a poradie sú subjektívnym názorom členov tímu.

Naša práca na vytváraní rebríčkov a recenzií sa zakladá na podrobnej analýze a recenziách zákazníkov. Nenesieme žiadnu zodpovednosť za kvalitu výrobkov ani za prípadné problémy spojené s ich používaním. Jednotlivé výrobky sami netestujeme, ak nie je uvedené inak.

Prevádzkovateľ webu Testy-recenzie.eu nevykonáva žiaden priamy predaj produktov, a zmluva sa uzatvára iba v sprostredkovanom e-shope s treťou stranou.

Pri nákupe produktov na základe našich odporúčaní môžeme získať finančný príjem, ale bez zvýšenia konečnej ceny produktu. (Viac informácií TU)

Informácie uvedené na našej stránke sú aktuálne v čase zverejnenia. Je v zodpovednosti čitateľa overiť ich aktuálnu platnosť. Prevádzkovateľ webu nezodpovedá za obsah reklamných jednotiek/bannerov a neposkytuje kontaktné údaje tretím stranám. Ak máte akékoľvek otázky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nás kontaktovať.